Superhelppo nachopelti, jonka valmistaa puolessa tunnissa. Tomaattimurska ja ananas tuovat sopivasti kosteutta nachoihin. Nachot pehmenevät uunissa juuri herkulliseksi.
1tlkananaksia paloina(n. 230g tölkki, josta n. 140g ananasta ilman mehua)
200gjuustoraastetta(esim. Valio punaleima)
Tarjoiluehdotus
1tlkranskankermaa(creme fraiche)
(Pidä näyttö päällä)
Ohjeet
Paista jauheliha pannulla ja mausta taco-mausteseoksella, käytä loraus vettä mausteseos-ohjeen mukaan.
Levitä uunipellille leivinpaperin päälle nachoja.
Lisää tomaattimurska nachojen päälle. Jätä osa nachoista esim. reunoilta ilman tomaattimurskaa, jolloin osa nachoista säilyy rapeana.
Lisää valutetut ananaspalat tomaattimurskan päälle.
Lisää paistettu jauheliha tomaattimurskan päälle.
Ripottele juustoraaste tasaisesti päälle.
Paista 200C uunissa n. 12-16 minuuttia.
Tarjoiluehdotus
Tarjoile annos lautaselle ja lisää ranskankermaa (creme fraichea) päälle/kylkeen. Tarjoile esim. raikkaan salaatin kera (esim. vihreä salaatti, kurkku, tomaatti, feta, paprika, jalapeno..)