Palaa takaisin

Nachopelti tomaattimurskapedillä

Superhelppo nachopelti, jonka valmistaa puolessa tunnissa. Tomaattimurska ja ananas tuovat sopivasti kosteutta nachoihin. Nachot pehmenevät uunissa juuri herkulliseksi.

Kokeilitko reseptiä? Anna äänesi!

Esivalmistelu 15 minuuttia
Valmistusaika 15 minuuttia
Kokonaisaika 30 minuuttia
Ruokalaji Pääruoka

Tarvikkeet

  • 1 paistinpannu (jauhelihan paistamiseen)
  • 1 uunipelti (leivinpaperin kera)

Ainekset
  

  • 400 g naudan jauhelihaa 15-20 % rasvaa
  • 150 g nachoja
  • 1 tlk tomaattimurskaa (1 tlk = n. 400 grammaa)
  • 1 pss taco-mausteseos
  • 1 tlk ananaksia paloina (n. 230g tölkki, josta n. 140g ananasta ilman mehua)
  • 200 g juustoraastetta (esim. Valio punaleima)

Tarjoiluehdotus

  • 1 tlk ranskankermaa (creme fraiche)

Ohjeet

  • Paista jauheliha pannulla ja mausta taco-mausteseoksella, käytä loraus vettä mausteseos-ohjeen mukaan.
  • Levitä uunipellille leivinpaperin päälle nachoja.
  • Lisää tomaattimurska nachojen päälle. Jätä osa nachoista esim. reunoilta ilman tomaattimurskaa, jolloin osa nachoista säilyy rapeana.
  • Lisää valutetut ananaspalat tomaattimurskan päälle.
  • Lisää paistettu jauheliha tomaattimurskan päälle.
  • Ripottele juustoraaste tasaisesti päälle.
  • Paista 200C uunissa n. 12-16 minuuttia.

Tarjoiluehdotus

  • Tarjoile annos lautaselle ja lisää ranskankermaa (creme fraichea) päälle/kylkeen. Tarjoile esim. raikkaan salaatin kera (esim. vihreä salaatti, kurkku, tomaatti, feta, paprika, jalapeno..)
Kokeilitko reseptiä?Kommentoi alle, mitä pidit!