Palaa takaisin
+ annosta

Kana-pestopasta

Yhdistä pestokastike kanan ja pastan kanssa, ja sinulla on herkullinen ja helppo ateria! Herkullisuuden salaisuus on lisätä kastikkeeseen hieman kermaa sekä parmesaania, jolla nostat sen uudelle tasolle.

Kokeilitko reseptiä? Anna äänesi!

Esivalmistelu 10 minuuttia
Valmistusaika 15 minuuttia
Kokonaisaika 25 minuuttia
Ruokalaji Pääruoka
Annokset 4

Tarvikkeet

  • 1 kattila (pastan keittämiseen)
  • 1 paistinpannu (kanan paistamiseen)
  • 1 raastinrauta (parmesaanin raastamiseen)

Ainekset
  

  • 480 g kanaa kanan rinta tai paistileike, maustamaton
  • 400 g kuivapastaa esim. fusilli, penne, kokeile rohkeasti erilaisia
  • 1 dl kermaa esim. kuohukerma, ruokakerma
  • 4 rkl pestokastiketta (pesto alla genovese) vihreä pestokastike, jossa on basilikaa, pinjansiemeniä ja parmesaania öljyn kera
  • 50 g parmesaania raastettuna

Ohjeet

  • Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä. Säästä hieman keitinvettä ennen kuin valutat pastan, sillä voit tarvittaessa ohentaa sillä kastiketta haluttuun paksuuteen.
  • Leikkaa kana pienemmiksi suikaleiksi, sopiviksi suupaloiksi.
  • Paista pannulla 6-8 minuuttia ripauksessa öljyä tai voita lieden ollessa keskilämmöllä.
  • Lisää paistinpannulle kanan paistamisen jälkeen pestokastike, kermaa sekä hienoksi raastettu parmesaani. Sekoita muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä.
  • Lisää pasta sekä pastan keitinvettä hieman, jotta saat kastikkeen juuri sopivaksi.
Kokeilitko reseptiä?Kommentoi alle, mitä pidit!