Yhdistä pestokastike kanan ja pastan kanssa, ja sinulla on herkullinen ja helppo ateria! Herkullisuuden salaisuus on lisätä kastikkeeseen hieman kermaa sekä parmesaania, jolla nostat sen uudelle tasolle.
400gkuivapastaaesim. fusilli, penne, kokeile rohkeasti erilaisia
1dlkermaaesim. kuohukerma, ruokakerma
4rklpestokastiketta (pesto alla genovese)vihreä pestokastike, jossa on basilikaa, pinjansiemeniä ja parmesaania öljyn kera
50gparmesaaniaraastettuna
(Pidä näyttö päällä)
Ohjeet
Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä. Säästä hieman keitinvettä ennen kuin valutat pastan, sillä voit tarvittaessa ohentaa sillä kastiketta haluttuun paksuuteen.
Leikkaa kana pienemmiksi suikaleiksi, sopiviksi suupaloiksi.
Paista pannulla 6-8 minuuttia ripauksessa öljyä tai voita lieden ollessa keskilämmöllä.
Lisää paistinpannulle kanan paistamisen jälkeen pestokastike, kermaa sekä hienoksi raastettu parmesaani. Sekoita muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä.
Lisää pasta sekä pastan keitinvettä hieman, jotta saat kastikkeen juuri sopivaksi.