Nachopelti valmistuu nopeasti uunissa ja sisältää rapeita nachoja, tomaattimurskaa, ananasta, taco-maustettua jauhelihaa ja juustoraastetta.
Reseptit
Kana-pestopasta
Kermainen kana-pestopasta syntyy Pesto alla Genovesen pestokastikkeella, voin tai kerman sekä parmesaanin avulla. Nopea ja helppo pastaruoka on yksi suosikeistani.
Mac & Cheese resepti
Mac & Cheese on kermaisen juustoinen herkku, jossa päätähtenä on cheddar-juusto ja Mornay-kastike. Pinnan viimeistelee parmesaani ja korppujauho. Toimii pääruokana ja lisukkeena!
Lihapullat uunissa
Lihapullat uunissa valmistuvat jopa 20 minuutissa. Valitse 17 % rasvaa sisältävä naudan jauheliha, jotta lihapullat eivät ole liian kuivia ja mauttomia.
Imelletty perunalaatikko – makeus ilman siirappia
Imelletty perunalaatikko – eli tuuvinki – imeltyy 55-75 asteessa, eikä tarvitse laisinkaan siirappia. Näin syntyy aito, herkullinen perunalaatikko!
Maailman paras lasagne
Maailman paras lasagne tehdään ricottajuustokastikkeen ja tasapainoisesti maustetun lihakastikkeen kanssa, jossa on muutama tärkeä ainesosa.
Bataattikeitto kermalla & paahdetuilla bataateilla
Bataattikeitto aidolla kuohukermalla on paras bataattikeitto, mitä olet maistanut! Salaisuus on raaka-aineiden paahtamisessa, joka on superhelppo tapa kypsentää kasvikset ja juurekset.
Koskenlaskijan makkarakeitto
Koskenlaskija-sulatejuusto muuttaa tämän makkarakeiton pehmeän samettiseksi. Ehkä maailman paras makkarakeitto!
Napolilainen pizzataikina: autenttinen ohje
Autenttinen napolilainen pizzataikina on rapea ulkoa ja pehmeä sisältä. Laadukas jauho, oikea määrä hiivaa ja kylmäkohotus tuovat pizzataikinaan sen herkullisen maun ja pehmeän rakenteen.
Hampurilaiset kotona: helppo ohje
Maukkaan hampurilaisen salaisuus on 18-20 % rasvaa sisältävässä jauhelihapihvissä. Pihviin et sitten missään nimessä sotke kananmunaa ja korppujauhoja tai soitamme poliisille!